Hiski-hömpötti viettää jatkossa elämänsä ilman kulkusia. Sillähän todettiin jo ekoilla rokotuksilla piilokives, joka ei mun ahkerista pallinpudotuslaulujen laulamisesta huolimatta sieltä pussiin tipahtanut vaan jäi vatsaonteloon elämään ja olemaan. Koska vatsaontelossa oleva piilokives on aivan liian lämpimässä elimistö saattaa kehittää siihen helposti kasvaimen. No tätähän ei tietysti haluta ja siksi se piilokives on hyvä poistaa jo melko nuorella iällä. Piilokiveksistä eli kivesvikaista koiraa ei myöskään saa käyttää jalostukseen, koska vika voi olla periytyvä ja siksi on hyvä sen piilokiveksen lisäksi poistaa myös se normaalisti laskeutunut kives. Tästäpä johtuen Hiskikin siis sai luopua palleroisistaan nyt 2 vuoden ja 2 kk:n iässä. Nyt siis hoidamme haavaa seuraavat vajaa kaksi viikkoa ja rajuimmat treenaamiset ovat tauolla sen aikaa.


Koska koira laitettiin joka tapauksessa narkoosiin, otettiin siitä samalla myös viralliset ja epäviralliset kuvat. Viralliset lonkka- ja kyynärkuvat matkaavat Kennelliittoon lausuttavaksi ja tulokset tulevat sitten muutaman viikon sisään. Kyynärkuvat näyttivät oikein siisteiltä ja lonkat samoin, lonkkamaljat ovat kuulemma hieman matalat ja lonkat pystyasentoiset mikä saattaa vaikuttaa arvosanaan. Samalla kuvattiin myös selkä, erinomainen, ja olkanivelet, jotka nekin hyvin siistit. Tässä vielä ne kuvat:
 
Lonkat, huomatkaa miten muhkeat reidet ;)


Kyynärät, vasen ja oikea



Selkä, häntä siis vasemmalle



Olkanivelet, oikea ja vasen, kuvattu hieman erilailla koska halusin nähdä oikean lavan tilanteen myös siellä olleen murtuman vuoksi.


Hiski malleili taas tänään töissä. Päällä Hurtta Storm Hoodie.
 



30.11.2012 kuva: Anni Possakka