Eipä oo ehtiny tännekään kirjoitella pitkiin aikoihin, tapahtumaa on ollu niin hirveästi.

Ollaan nyt Pessin kanssa oltu kaksistaan reilu kuukauden päivät, Lahjasta ei ole sentään luovuttu vaan se on äippälomalla kasvattajansa Päivin luona.

Joulukuinen reissu Klaukkalaan komean Delgales Bocaqüayn luokse tuotti tulosta ja Lahja sai kaksi suloista brindle poikaa 16.2. klo 5.20. Tarmo ja Toivo täyttävät huomenna kokonaiset 4 viikkoa ja voivat erittäin paksusti. Lahja on ollut erinomainen äiti, osannut pitää pojat ja pentulaatikon puhtaana ja imetyskin onnistuu hienosti. Itsekin olen viettänyt kovasti aikaa siellä laatikolla poikia seuraillen, huomaamatta saattaa vierähtää useampikin tunti laatikon reunalla könöttäen ja sen kyllä huomaa, lihakset on jotakuinkin kovin jumissa .

Tarmo ja Toivo 3 viikkoa ja 4 päivää

 

 

Muutaman viikon päästä Lahja palaa taas mukaan meitin jengiin. Sitä on ollut kyllä kova ikävä ja elo ilman Lahjaa on tasaisen rauhallista, sen poissaolon on kyllä huomannut. Lahja on aina niin vahvasti läsnä kaikessa, jos ei vietä aikaansa mun sylissä niin sitten makaa lattialla korkeintaan parin metrin päässä. Pessi taas viettää aikaansa mun sängyssä nukkuen, se on aika huomaamaton tälleen peruskotioloissa Nauru.

Pessin kanssa ollaan pyritty treenaan tottista vähintään kerran viikossa, pikkupätkiä seuraamista ja pikkuhiljaa yrittäny lisätä niitä juoksupätkiä jääviin liikkeisiin...en vaan tahdo ikinä muistaa.  Pessin kesällä löytämä luttanajalkapallo on edelleen sen suosikki ja sitä oon kyllä käyttäny kovasti hyväkseni treenatessa, ja ollaan kyllä sen ansiosta saatu kovasti iloisuutta tekemiseen. Nyt on vaan tullu semmonen juttu, että Pessillä tahtoo olla hauskempaa kahdestaan sen pallon kanssa, eikä juurikaan tuu leikkimään sillä mun kanssa. Vois kyllä laittaa pallon tauolle joksiki aikaa, ettei siitä häviä tehot. Kesää odottelen kovasti ja koekalenteria on tullu selattaua ahkeraan, pääsis jo pellolle tarpomaan jälkiä Cool (kummasti se talven aikana unohtuu, kuinka tylsää se pitemmän päälle on Päättämätön).

Vasemmasta etujalasta on ollu viimeaikoina ongelmaa, mikä varmaankin osittain johtuu siitä että Pessillä on paino salakavalasti pääsy nousemaan. Punnitsin sen viikko sitten ja painoi 46 kg, pitäis jatkuvasti tarkkailla sen syömistä ja liikkumista jottei se nousis, ja siltikin se nousee. Ihanaa elämää leikatun nartun kanssa. Ostin sille nyt ihan täysin light-ruokaa, paino on saatava tippumaan ruokinnalla ja liikuntaa lisäämällä.

harmaaparta

Huomenna pitää soittaa Akuuttiin ja varata Pessille rokotusaika, samalla täytyy näyttää eläinlääkärille näppylää joka sille on tullu oikeaan silmäluomeen ja ilmeisesti ärsyttää silmää jonkin verran.