Tänään oli villakoirakerhon mätsäri täällä Oulussa, ja koska mä en parempaakaan tekemistä keksiny niin päätettiin lähteä mätsäilemään ihan molempien tyttöjen voimalla. Lahjalle hain lähinnä kehätreeniä viikonlopun koitoksia ajatellen, ja Pessin otin mukaan, kun se ei oo päässy mukaan näytelmiin, ku tammikuussa viimeksi (joo, joo Pessi on ihan taatusti palanut halusta päästä kehään...:D )

Paikalla oli 188 koiraa ilmoitettuna, siis aivan valtava määrä. Pessi pääsi kehään ekana, parina sillä oli reilu 1 vuotias dobermanninarttu. Pessi käyttäytyi muuten varsin hienosti, mutta taas kuumui hulluna juostessaan toisen koiran perässä ja yritti lähteä jahtaamaan. Pessi saikin sitten sinisen nauhan. Sinisen saaneiden isojen aikuisten ryhmäkehässä Pessi sijoittui 4:ksi, wau, meidän muori siis jyrää mätsärikehissä, taidetaan jättää kokeet sikseen ja ruvetaan vaan kiertämään mätsäreitä. Pessi sai palkinnoksi ruusukkeen ja purutikkuja, sekä pienen pienen solmuluun jonka se saa lahjoittaa Lahjalle.

Lahjan vuoro mennä kehään oli lähes heti Pessin jälkeen, onneksi ei tarvinnu kovasti sumplia noiden kehäänmenojen kanssa, vaikka yksin olinkin. Lahjan parina oli karkeakarvainen mäyräkoira, Lahja käyttäytyi kans todella hienosti, tuomarilta tosin olisin toivonut rohkeampaa käsittelytyyliä ja hampaatkin olis voinu tarkistaa kunnolla, eikä vain raottaa vähän huulia. Lahja sai myös sinisen nauhan, ja sijoittui sekin ryhmäkehässä ollen 3:s.
Eli kaiken kaikkiaan varsin mukava koiratäytteinen ilta.

Huomenna onkin vuorossa Lahjan pesu viikonloppua varten, toivottavasti musta pakoputken jälki lähtee pesussa selästä pois. Janne kyllä jo huomautti, että mua on koirakaupoissa huijattu kun Lahjalla leviää värimerkit sateessa, hoh hoijaa :).