Keskiviikkona käytiin tottiskentällä treenaamassa Pessin kanssa jääviä liikkeitä. Menivät ihan ok, tosin mä saan olla tarkkana äänenpainojen kanssa, koska SEI ja ISTU-käskyt menee helposti sekaisin, mutta treeniä, treeniä niin eiköhän se siitä.

Otin myös Lahjan kentälle leikkimään, ruoka ei tälle tytölle palkaksi kelpaa, mutta vanha näppylähanska on sen mielestä ihan huippu, ja pikkuhiljaa se on ruvennut tajuamaan sen "istu"-sanan merkityksen.

Eilen illalla käytiin Kempeleessä peltojäljellä. Jäljen mitta oli n.900 askelta, 5 kulmaa, joista 2 piikkiä, 1 kaarros ja 4 esinettä. Jälki meni ihan ok, pientä epävarmaa tarkistelua parin eka suoran ajan. Piikit meni hienosti, mutta kummankin piikin jälkeen  Pessi jäljesti n. pari metriä ja palasi takaisin piikin kärkeen tarkistamaan...eli sitä epävarmuutta, joka varmasti häviää kun saadaan enemmän kokemusta alle piikeistä. Eka esine meinasi jäädä ilmaisematta, ja siitä ei sitten palkkaakaan annettu, muut esineet ilmaisi sitten oikein tarkasti. Huomenna mennään uudestaan jäljelle, pitäisi löytää tarpeeksi isoja peltoja että voisi venyttää jäljen mitan huomattavasti pidemmäksi..