Aika kuluu ihan liian nopeaa ja laiskuuden vuoksi en oo saanu blogia päivitettyä...

Aloitetaas Vapusta tai siitä kuinka mun perinteinen Wappu meinas mennä ohi kokonaan ihan kamalan flunssan takia. Mulle iski viikko ennen vappua niin hirvee flunssa, etten oo vuosiin sellaista kokenu. Nuha, yskä, kuume, järkyttävä kurkkukipu ja lopulta vielä korvatulehdus iski päälle ja kaatoi mut viikoksi sohvalle hourailemaan. Onneksi nuo vanhemmat asuu niin lähellä, niin pystyivät hoitamaan koirat kun minusta ei siihen ollut. Torstai-iltana 30.4. eli vappuaattona oli tarkoitus lähteä Nivalaan perinteikkäälle vappuleirille, mutta olin torstaina vielä niin kovassa kuumeessa, ettei yksinkertaisesti kyennyt vaikka mieli olis tehny. Perjantain vielä vietin rauhallisesti, mutta lauantaiaamuna oli jo pakko "karata" leirille. Lahjakin pääsi leirille matkaan ensimmäistä kertaa, ja pärjäsi oikein hyvin!

Isopahkalan Sami oli tullu taas neuvomaan meitä jäljestyksessä. Pessi (tai siis minä ruokahuoltajana) sai moitetta mahamakkaroistaan ja ihan aiheesta saikin, se ON ylipainoinen ja sen kanssa tässä taistellaan. Toivon kesän aikana saavani sen kuosiin. Pessin eka jälki lähti käyntiin jähmeästi. Jälki oli eka tälle keväälle, M-kirjaimen mallinen, pituutta ehken n. 1000 askelta ja siellä oli 3 esinettä; 1 eka suoralla ja 2 vika suoralla.Tarkoitus oli alunperin laittaa keskimmäinen esine sinne ämmään, mutta en sitten muistanu. Siitä esineestä olis ollu Pessille apua, meni niin epävarmaksi eka piikin jälkeen (kyllä syytin itseäni siinä tilanteessa). Kulmat meni siis aika penkin alle, mutta loppuun päästiin ja esineetkin tuli ilmaistua. Välillä käytiin Kuutamolla syömässä toosi hyväää pitsaa ja iltapäivällä jatkettiin jäljen merkeissä. Toinen jälki menikin jo paremmin. Jälki oli selkeesti lyhyempi, saman mallinen ja samalla lailla esinöity kuin edellinen. Kulmat meni nyt jopa hyvin ja muutenkin jälkityöskentely oli positiivista.

Lauantai-iltana saunottiin ja tarinoitiin. Teija piti meille ihanan Mary Kay-tuotteiden esittelyn  kasvo- ja käsihoitoineen. Muut jäivät vielä valvomaan, kun mä painuin petiin yskimään puolenyön pintaan, oli edellisenä yönä jääny unet vähä vähiin, joten ei jaksanu valvoa.

Aamulla kiiruhdettiin taas jälkipellolle tekemään leirin kolmannet ja viimeiset jäljet. Tein taas M-kirjaimen tällä kertaa kulmat eri suuntaan kuin kahdella edellisellä, kaarros ja keppejä oli tällä kertaa 4. Peltona oli tällä kertaa sänki, kun kaksi edellistä oli nurmella. Tämä oli Pessille selkeesti vaikeampaa ja taas oli hieman haparointia jäljen päällä ja kulmissa. Yksi esine jäi ilmaisematta. Jälki meni kuitenkin ihan kohtuudella.  Jälkikausi saatiin taas startattua, nyt vain pitäis löytää pellot täältä lähempää kotoa, jotta päästäis treenejä jatkamaan.

Sunnuntai-iltapäivällä otettiin vielä koirien käsittelyharjoituksia, sekä poseerauskuvia kaikista halukkaista, niitä  tuleekin harvemmin otettua, mutta onnistuihan ne. Ihana oli nähdä E- ja F-pentuja niistä oli kasvanu ihania nuoria koiria! Ennen lähtöä suoritettiin vielä suuri Zirabanden-palkintogaala, jossa BH-palkinnot saivat Roberto ja Veera sekä Dixie ja Mia! Ja sitten The Ison pystin pokkasivat KVA-arvosta Heta ja Kaisa...Onnea vielä kaikille!