Eilen illalla lähdettiin tutulla kokoonpanolla (minä ja Lahja sekä Päivi-kasvattaja ja Kassu-veli) ajelemaan kohti Vaasaa. Aamulla piti klo 8 olla Vaaasan KV-näyttelyssä, joten mieluummin ajoimme illalla, kuin että olisimme lähteneet yöllä 3-4 välillä ajamaan. Hande ystävällisesti lupasi majoittaa meidät, joten eipä tarvinnut edes miettiä milloin lähdetään.
Olin pessyt Lahjan perjantai-iltana, uskoin ja luulin, ettei se enää ennen näyttelyä ehtisi itseään sotkea, mutta olishan se pitäny tietää että Lahja jos kuka ehtii. Hetki ennen lähtöä Lahja vetäisi asfaltille selälleen, jotta naapurin poika rapsuttaisi myös mahasta, ja oli vähemmän valkoinen sen jälkeen. Joten perille päästyä mun piti ruveta pesemää se vielä uudestaan.
Huonosti nukutun yön jälkeen (Kassu kuorsasi :) ) käväistiin mutka näyttelyssä, ja ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampia.
Näyttelyn jälkeen lähdettiin ajamaan kotiinpäin, mutta matkalla pysähdyttiin sen verran että käytiin juoksuttamassa koiria Kalajoen hiekkasärkillä. Hitsi, että oli pullalapsilla hauskaa, kun kirmailivat pitkin hietikkoa kimpassa. Välillä kävivät meressä kahlaamassa; Lahjasta varsinkin kuoriutui melkoinen vesipeto. Se kävi jopa  heittämässä talviturkin pois, tosin ihan vahingossa, kun intoutui juoksemaan linnun perässä mereen ja siinä kohtaa olikin jo hiukan syvempää. Mutta Lahja osaa todistetusti edelleen uida ja pysyy pinnalla. Tuon pulahduksen jälkeen tulikin kiire pois, ettei pikkulikka palellu, kun vesi ei selvästikään kamalan lämmintä tässä vaiheessa vielä ole. Harmi, että kamera unohtui kotiin ja kuvat reissusta jäivät ottamatta.

Ai niin, Lahja aloitti ekat juoksunsa viime maanantaina 21.4. eli siiitä on nyt tullut nainen ;).

Ja vielä kertaalleen onnea Handelle ja erityisesti Sohvi-bullmastiffille, josta tuli Suomen Muotovalio lauantaina, hienoa !!!