Uskaltaiskohan jo huokaista? Edellisestä kirjoituksesta ollaan päästy jo paljon parempiin tunnelmiin.

Hiskin murtunut varvas tulehtui tosi pahasti, iho meni kuolioon ja varvas oli käytännössä irti. Varvasta yritettiin hoitaa pari viikkoa tuloksetta, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa varvas pois, ettei tulehdus leviä luustoon. Hippusesta tuli 15 varpainen, kun oej 3. varvas amputoitiin vajaa 3 viikkoa sitten. Leikkaus meni hyvin, Hiski on toipunut erinomaisesti eikä yhtä puuttuvaa ole kaivannut. Toistaiseksi olen kuitenkin tassun vielä ulos suojannut, varmuuden vuoksi. Ens viikolla käydään lääkärillä vielä tarkastuksessa ja saadaan varmaan myös the lasku, jonka suuruutta en halua edes ajatella. Vasta laskin, että helmikuun puolenvälin jälkeen ollaan käyty Hiskin kanssa 14 kertaa eläinlääkärillä, näistä 5 käyntiä on maksettu ja loppuja on sitten keräilty. Eläinlääkärimme sanoi, ettei uskalla laskuttaa mua ennen kuin Hiski on varmasti terve, eikä mitään komplikaatioiden vaaraa enää ole

Hippusen "uusi" tassu

 

Eilen koitti pojalle suuri päivä, eka kertaa 2,5 kuukauteen se sai luvan juosta irti. Kauaa en uskaltanut sitä vapaana pitää, ettei jalka rasitu liikaa, mutta uskon, että Hiski nautti siitä hetkestäkin 100%:sti.

Lahja on nautiskellut vanhempieni hellästä huolenpidosta ja omasta pihasta. Se muutti sinne silloin kun Hiskin varvashässäkkä tapahtui, eikä ole kaivannut takaisin kotiin . Sovittiinkin, että Lahja tulee kotiin heti, kun Hiski on terve. Ens viikolla olisi tarkoitus suorittaa Lahjan kotiutus. Ikävä on jo pikku-pirua .