Rupee jo pikkuhiljaa tympiin tää liukkaus ja lumi ja loska... Just ku pikkuhiljaa rupes kevät tulemaan, niin tänään satoi sitte lunta varmaan tuplasti sen verran mitä on muutamassa päivässä sulanu.

Tänään sain itsestä sen verran niskasta kiinni, että otin lenkillä Pessin kanssa pikku seuraamispätkiä, ihan vaan semmoisia nopeita ja lyhyitä. Palkaksi Pessi sai riepotella mun hanskaa, mikä siitä on ihan huippua. Sain Pessin myös haukkumaan (no, ei se taukoamatta hauku, mutta haukahtelee ja örisee ;)...) hokemalla sille "söpösöpösöpösöpö". Sitä ärsytti moinen lässytys niin kovasti, että rupes komentaan mua.
Pessin kanssa pitäis niitä hyppyjä treenata, mutta toistaiseksi on ollu niin liukasta etten ole uskaltanu Pessiä  hyppyyttää, mutta ehtiihän tuota.

Lahjan kanssa käytiin Virpiniemessä Tanskandoggien Pohjois-Suomen aluejaoston mätsärissä. Tuomarina oli Laakson Jari. Lahja oli ensin kehässä samanikäisen mopsinarttu Armin kanssa. Tuomari kehui Lahjan liikkeitä, mutta tyttö on kuulemma hiukka liian hoikka. Tästä parista Lahja oli huonompi ja sai sinisen nauhan. Pienten sinisten pentujen ryhmäkehässä Lahja oli 3. (4 parasta sijoitettiin), joten hienostihan se loppujen lopuksi meni. Oli ihana päästä sitten kotiin, kun oli 4 tuntia palellut kylmässä maneesissa.