Käytiin Pessin kanssa taas tekeen jälki, taas siellä samassa paikkaa ku viimeks, eli lyhyt jälkihän sinne tuli, mutta treeniä kuitenkin. Jäljellä mittaa n. 600 askelta, 2 piikkiä ja 3 suoraa kulmaa, ja esineitä oli 2 kpl.

Eka suora mentiin vastatuuleen, mikä näkyi jonkin verran työskentelyssä, suoran jälkeen tuli eka piikki oikealle. Pessi tarkisti vasemmalle, palasi piikin kärkeen ja lähti jatkamaan jäljestystä ihan oikeaan suuntaan :P .Toisella suoralla puolessa välissä oli eka esine, jonka Pessi ilmaisi erinomaisesti :P:P . Toinen kulma oli 90 astetta, ja se meni oikein hienosti ilman tarkistuksia mihinkään suuntaan. Kolmannella suoralla tuuli painoi hieman Pessiä jäljen oikealle puolelle, mutta vain hieman. Kolmannesta kulmasta mentiin puoli koiranmittaa yli, mutta muuten ei tarvinnut tarkistella. Neljäs kulma oli piikki, joka meni aivan loistavasti, ilman minkäänlaisia ylityksiä tai tarkistuksia :lol: . Samoin viides kulma meni hienosti. Viimeisen esineen ilmaisi taas tosi hyvin, suoraan ja nopeasti.

Pessi tarkensi työskentelyä selkeästi loppua kohten ja 2 viimeistä suoraa se jopa jäljesti hienosti askel askeleelta siksakkia, tosi tarkkaan ja kuono maata viistäen oikein imi maasta hajuja. Mä oon niin tyytyväinen tuohon tämän päiväiseen jälkeen, etten tyytyväisempi vois olla. :mrgreen: Kiva kun joskus menee treenit nappiinkin.

Ai niin, myös Lahja sai jäljestää tänään. Oon tähän asti tehny sille pelkästään makkararuutuja silloin tällöin. No nyt tein ihan oikean jäljen, tipuaskelilla ja pituutta n. 3 metriä...Se meni hienosti, lyttynokan hajuaisti toimi, kuono pysyi maassa ja suunta oli eteenpäin koko ajan. Jäljen päässä oli sitten makkaraläjä palkkana. Pitääpä joskus pyytää, että joku ottais kuvia jäljestävästä pikku-Pöntisestä :D