Vaasan kokeen jälkeen ei oo Pessin kanssa tehty yhtikäs mitään, eli 3 kuukautta on koira saanu vaan lomailla ja sen kyllä huomaa. Lauantaina Mia tuli käymään kaupalla ja sovittiin että sunnuntaina mennään tekeen ruututreeni ja niin tehtiinkin.

Pessille oli ruudussa kolme esinettä, mutta päätin lopettaa jo toka esineen jälkeen. Pessi lähti molemmille esineille innokkaasti, mutta koko ajan se ruudussa haahuili milloin minnekin suuntaan ja pari kertaa lähetin sen uudestaan ruutuun. Monta kertaa se meni esineistä ohi, mutta ei vissiin hju vaan tarttunu nessuun tai sitten ei vaan just sillä hetkellä vielä kiinnostanu sitä esinettä ottaa. Viimeiseltä lähetykseltä se juoksi suoraan esineelle, niin kuin olis koko ajan tiennyt sen olleen siinä. Esineiden tuonnit ja luovutukset sujui kyllä reippaasti ja hyvin, joten niihin saa olla tyytyväinen. Mutta siihen haahuiluun en ole, jatkossa pitäs saada semmosia lyhyitä ja nopeita treenejä reilulla palkalla, jotta sais koiraan vähän lisää potkua siihen ruututyöskentelyyn.

Lahja oli matkassa treeneissä, mutta tällä kertaa sai olla vaan autossa.

Jos nyt saisin itteeni niskasta kiinni ja treenattua jotain säännöllisesti, tottis pitäis ottaa työn alle jos aion tokokokeisiin mennä tälle vuodelle, ne 2 ykköstä tahtoisin alokkaasta saada mahdollisimman nopeasti.

Ai niin, Pessin laihdutuskuuri on alkanut, Pessillä on puotettavana pari-kolme kiloa. Huomasi treeneissä ettei oikeen kunto riittänyt.

IMG_0227.jpg