...siispä toivotammekin kaikille

IMG_8442-1.gif

Kerrataanpas hieman kuluneen vuoden tapahtumia...

Molemmat koirat on olleet terveitä. Pessin nivelrikko ei ole toistaiseksi vaivannut mikä taas on mahdollistanut meidän aktiivisen harrastamisen PK-puolella. Pessillä oli kesällä paha ripulikierre, mutta siitä on onneksi nyt selvitty ja kaikki on kunnossa. Lahja on puolestaan ollut niin terve, ettei ole lääkärissä käyty kuin rokotuksilla ja kerran näyttämässä kurkussa olleita naarmuja (ja ranskanbulldogit on kuulemma sairas rotu, mulla oo ikinä näin tervettä koiraa ollu...)

Pessin kanssa treenattiin säännöllisen epäsäännöllisesti pellolla ja tottiskentällä, sekä käytiin muutamassa kokeessa sekä metsä- että peltojäljellä. Merkittävin saavutus tänä vuonna oli JK2 ja vielä täysin kylmiltään kokeeseen muutaman tunnin varoitusajalla ja metsässä käymättäkään (siis ennen koetta). Ensi vuonna sitten päästään toivon mukaan kokeilemaan voittajaa, toki vielä on paljon tekemistä ennen sitä. Erikoisjäljellä tahkotaan ja ensi vuonna toivon mukaan tuloksekkaammin kuin tänä vuonna.

IMG_8447.jpg


Lahjan kanssa käytiin ahkerasti näyttelyissä, joista tuloksena 1x ROP, 2 x VSP, 3 x serti ja 1x vara-serti pelkästään junioriluokasta. Ens kesään asti Lahja saa "olla vaan", kasvaa henkisesti ja fyysisesti, treenailla tottelevaisuutta ja lenkkeillä ahkerasti. 2-vuotissynttäreiden jälkeen sitten ruvetaan metsästään sitä viimeistä sertiä.

IMG_8407.jpg

Mulla on opiskeluista nyt 1/8 takana, ja aika paljon tekemistä edessä, mutta jospa se siitä suttaantuisi. Joulun ajaksi palasin taas vanhaan duuniin "lomailemaan", ja kyllä on ollu ihan kiva olla taas asiakkaiden kanssa tekemisissä.

Ens vuonna sitten uudet kujeet!

Kiitos kaikille ystäville, tutuille, sukulaisille ja kaikille muille kuluneesta vuodesta!