Lunta satelee täällä Oulun korkeudella, maa on valkoisena ja pikkupakkasta pitelee...

Mä oon yrittäny käydä ahkerasti koulua, ja valitettavasti koirien treenaaminen on siinä sivussa "vähä" kärsiny, että joululomaa odotellessa...

Molemmat koirat on ollu terveenä, ei oo tarvinnu lääkäriä vaivata #koputtaa puuta#. Pessin maha on ollu kuosissa, kesälliset ripulointikierteet on taaksejäänyttä elämää. Haiseva suukin lopetti haisemisen, ku tyhjennettiin anaalit vaihteeksi, tuo on kyllä kumma juttu tuo anaalirauhasten ja nielun yhteys.

Lahja yrittää saada lihaa luiden päälle, joten ei oo näyttelyissä käyty aikoihin, ens vuonna sitten toivon mukaan taas aktivoidutaan senkin suhteen!

Pessin kanssa käytiin syyskuun lopulla FH2-kokeessa Jämsässä, mutta valitettavasti peurapelto osoittautui meidän kohtaloksi ja jälki keskeytettiin heti eka suoralla...peurat oli juossu jäljen päällä ja niitä oli siinä heti pellon vieressä metsässäkin, Pessi meni niistä aivan sekaisin. Ens keväänä sitten noita jälkihommiakin sitten taas uudella innolla, nyt on tuon kokeen jälkeen meinannu vähä motivaatiopula vaivaa eikä oo pelloilla tullu aikaa vietettyä ja nyt ei oo enää kelejäkään.

Oon tässä yrittäny tsekata lähellä olevia toko-kokeita, jos vaikka tälle talvelle yrittäis saada sen TK1:sen, sais samalla treenattuakin kun olis koe lähestymässä...ja pikkuhiljaahan sitä vois treenata jo niitä 3-luokan liikkeitä tuolta pk-puolen tottiksestakin, hui!

Kotisivuja pitänee päivittää lähiaikoina ja laittaa koiruista uusia kuvia...jos jaksais joku nätti päivä ottamaan kameran mukaan metsälenkille!

Tässä vielä yks Pessin haukotus (sillä on tylsää ;) )

IMG_7967-1.jpg