Pessin kanssa ollaan tällä viikolla treenattu tottista sekä ma että ti, myös huomiselle sovittiin Mian kanssa treenit...mehän ollaan aktiivisia Viaton!

Maanantaina mulla oli palkkana nakkia ja Pessin rakastama jalkapallon raato. Otin jalkapallon mukaan, kun se osui käteen autonperästä treenikamppeita ottaessa ja se kannatti. Pessi, jopa komensi mua haukkumalla toimimaan, jotta pääsisi pallon kimppuun :).  Otin sen kanssa seuraamista, käännöksiä lähinnä ja kertaalleen jäävät liikkeet + lopuksi eteenmenon. Seuraaminen oli tosi hyvää, suu kiinni ja erittäin aktiivisesti + halukkaasti, hieman oli taas sivuttais suunnassa väljyyttä, mutta ei ollenkaan pahasti. Jäävät liikkeet meni erinomaisesti, ei moitetta, pitäis vaan pikkuhiljaa ottaa niitä juoksuaskeleiden kansssa, mutta tuppaa unohtumaan.

Sitten se eteenmeno...vein pallon kentän päähän ja sitten pienen seuraamispätkän jälkeen lähetin Pessin eteenmenoon...se lähti kyllä, mutta kentäsivuun unohtuneelle noutokapulalle ja toi sen oikein iloisesti mulle, nouto alkaa siis olla kunnossa Cool... Otettiin eteenmeno uudestaan ja nyt Pessi suunnisti suorilta sinne pallolle ilman mitään ongelmaa, mikälie päähänpisto se noutokapula sitten olikaan.

Tiistaina otettiin taas seuraamista ja niitä käännöksiä ja leikittiin hulluna pallolla...hyvin paljon samanlainen treeni kuin maanantaina...Eteenmeno palkkana ruoka ja se meni hienosti. Laitoin treeneihin Pessille fleecetossut takajalkoihin, kun oli kirpakka pakkanen ja Pessin takajalat on jostain syystä kylmänarat. Tossut ei sitä häirinny yhtään vaan paremminkin helpotti meidän molempien työskentelyä, kun ei tullut palelukeskeytyksiä.

Oon erittäin tyytyväinen Pessin vireeseen, se on ihanan aktiivinen ja riehakas. Tauko on tehny likalle selvästi hyvää ja se cartrophen-kuurin aloitus myös, ontumista ei oo esiintyny.

On ollu hirveitä pakkasia nyt ja sikspä lenkit on jääny aika lyhyiksi, jospa ne kohta pakkaset taas vähä helpottais.