Aamu aloitettiin tänään reippaasti, vaikka mulla onkin vapaapäivä. Lahjan kasvattaja Päivi tuli Lahjan veljen Kassun kanssa meille, ja lähdettiin käymään yhdessä koirien kanssa reippaalla lenkillä. Koirilla oli hauskaa, tosin Lahja yltyi välillä turhan paljon ahdistamaan ja kiusaamaan Kassua, joten pistin sen hihnaan rauhoittumaan muutaman kerran. :/.

Lahjasta on kehkeytynyt oikea pikku-monsteri, jolla ei virta ota loppuakseen. Illalla se saattaa touhuta apinanraivolla monta tuntia putkeen ennen kuin väsähtää. Paikkoja se ei ole syönyt, mutta kaikki mahdolliset pehmolelut on muuttuneet anorektisen laihoiksi, kun pikku-emäntä on vetänyt niistä täytteet pihalle.
Lahjan kanssa on treenattu lähinnä istumista, pikku hiljaa se on jäämässä sen päähän tosin tyyli on vapaa, monesti Lahja istuu niin että sen jalat on venytetty suoraan taaksepäin.

Tällä viikolla on Pessin kanssa treenattu oikeen urakkaluontoisesti, mulla tahtoo olla paha tapa venyttää treenituokiot turhan pitkiksi ja jankata asioita vaikka ne menis ihan hyvin.

Maanantaina otettiin tottista; seuraamista ja tasamaanoutoa 2 kg kapulalla, loppuun eteenmeno.

Tiistaina esineruutua ja jäljen janalle lähetyksiä: Esineruutu olis menny ihan ok, jos olisin lopettanut eka esineeseen, jonka Pessi toi älyttömän hienosti, mutta lähetin sen toiselle ja kolmannellekin esineelle useaan otteeseen. Ongelma oli lähinnä siinä, että Pessi luuli ruudun normaalia isompia kreppejä esineiksi, eikä käyttänyt nenäänsä ollenkaan vaan suunnisti katseellaan kreppien luokse. Kyllä se nenäkin ja esineet sitten löytyi vihdoin. Nyt kyllä huomaan, että Pessi on Lahjan ruokia säännöllisesti varastaessaan päässyt patvimaan turhan paljon, kunto sillä tahtoi loppua aika nopesti. Nyt sitten laihdutetaan takaisin normaalimittoihin.
Janalähetykset meni ihna ok, paremminkin olis voinu mennä, mutta jälki löytyi aina janalta ja loppua kohti aina vaan paremmin. Jäljen päässä oli kepit ja jostain ihmeellisestä mielenhäiriöstä Pessi toi kepit mulle. Kummallista, Pessi on kuitenkin makaamalla ilmaiseva koira...en oikeen tiedä kuinka tuohon suhtautuisi.

Keskiviikkona tottista: seuraamista ja noutoja. Tasamaanouto menee hienosti, hypyt se kiertää vaikka sitä on moneen kertaan jankattu. Lopuksi sain kuitenkin suht onnistuneet suoritukset molempiin.Loppuun eteenmeno, eka kerralla haahuilua, joten otin takas ja lähetin uudestaan, sitte meni hienosti.

Torstaina tottista: Lyhyt pätkä seuraamista ja eteenmeno, joka meni loistavasti. Hienoa!