Miten tää aika menee taas näin lujaa, blogia oo päivitetty Juhannuksen jälkeen, huh huh!

 

Pessin kanssa kesä meni lomaillessa, jalat vaivaa jonkin verran. Mennään päivä kerrallaan, syyskuun lopulla Pessi sai Cartrophen-piikkikuurin ja nyt se on kk ajan saanut ruokaansa MSM-jauhetta ja Arthryliä sekä tarpeen vaatiessa Metacamia, onneksi ne tarvepäivät on olleet harvassa. Öisin Pessi pitää Back on Track-verkkoloimea, josta on myös ollut iso apu...Pessin jumiutunut selkä on huomattavasti paremmassa kunnossa nyt, ja sehän vaikuttaa kaikkeen...Pessi on ruvennut venyttelemään itsenäisesti ja on huomattavasti virkeämpi. Ollaan pystytty jopa tekemään niitä asfalttilenkkejä, jotka on olleet pannassa. Pääasiassa kuitenkin metsäilemme. Parempaan suuntaan ollaan joka tapauksessa taas menossa. Tämmöistä tää elämä on nivelrikkoisen kanssa, välillä parempia kausia ja välillä huonompia.

Tässä Pessin ja Bouvier-ystävänsä Wiljamin riehumista

Lahja on sitten ollut terve Pessinkin edestä. Täytyy oikeen koputtaa puuta . Rokotuksilla käytiin tuossa lokakuun puolessa välissä, jos taas helmikuussa yritettäis sitä vasta-ainetestiä uudestaan, mutta se on tuon tytön ainoa eläinlääkärireissu sitten keisarileikkauksen. Lahjan kanssa käytiin kesällä valioitumisen jälkeen kahdessa näyttelyssä: Kemissä tuloksena ERI1, PN2 ja Kajaanin ryhmiksessä EH2. Lahjalla oli juoksut syyskuussa ja nyt on sitten jonkinlainen valeraskaus menossa, ei paha ainakaan toistaiseksi ei mitään maidoneritystä tms mutta pesää kaivetaan senkin edestä milloin minnekin.

Lokakuun alussa Lahja kävi taas juoksemassa kiihdytyskisoissa, hienosti juoksikin sijoitus oli 4/17 ja ajalla 8,31 eli se paransi sekunnilla kevään aikaa. Tässä video ja kuvia juoksusta (kuvat Tiina Savela).

www.youtube.com/watch

 

 

Lahjan lapset on kasvanu oikein komeiksi miehenaluiksi, ikää tuli tänään jo 9 kk. Kajaanissa Lahjan poika Tarmo oli hienosti RYP2, ei ollenkaan hassumpi aloitus näyttelyuralle. Me ollaan niin ylpeitä :) Tarmoa on nähty siis jo kertaalleen ja ens sunnuntaina nähdään taas, kun lähden Päivin mukaan turistiksi Jyväskylään, jossa Tarmo korkkaa junnuluokan.

 

Toivosta saan onneksi myös säännöllisesti kuvia, ihanaa ku omistajat muistaa muakin, vaikken kasvattaja olekaan. Toivo-kulta nähdään joulukuussa Messarireissun aikaan ja sitä odotetaan jo kovasti. Tässä tuorein kuva Toivosta uudessa villapaidassaan, toivottavasti Riitta et pahastu, että julkaisen kuvan.

Lahjan pojat on UPEITA molemmat, ei olis paremmin yhdistelmä voinut onnistua!

 

Koirien kotisivut on olleet poissa käytöstä pitkään, en oo niitä saanut päivitettyä..ei oo ollu aikaa, eikä oikeen kiinnostustakaan. Koulu ja työt vie lähes kaiken käytettävissä olevan vapaa-ajan, joten sillon kun on aikaa niin keskitytään koiriin. Joululomaa odotellessa .. Yritän olla jatkossa aktiivisempi tämän blogin suhteen.