Viime sunnuntaina 22.6. suunnattiin aamulla klo 4.30 auton nokka kohti Rovaniemeä ja siellä olevaa KV-näyttelyä. Mukana matkassa Minä ja Lahja sekä Päivi, Kassu ja Ginny. Jännitys oli melkoinen, maha sekaisin ja ruokahalu kateissa. Ikinä ennen en oo jännitäny näyttelyä näin paljon; jännitystä aiheuttivat Lahjan käytös kehässä (edellinen näyttely sen kanssa kun oli surullisen kuuluisa Tornio viime syksynä) sekä tietty se viimeisen sertin metsästys.Mahan kipristelyä vielä lisäsi Rovaniemen Nesteellä syöty kammottava Sibylla roadburger, en todellakaan suosittele kenellekään...yöks!

Näyttelypaikalla oli aurinkoista ja lämmintä, tosin välillä tuuleskeli kylmästikin. Onneksi meillä oli teltta mukana, joten saatiin koirat häkkeineen suojaan polttavalta auringolta. Viime vuoden rankkasateet muistaen, ei teltasta olisi ollut haittaa myöskään sateella..

Kassu oli kehässä meidän porukasta ekana, se saikin ainoana valioluokan uroksista erinomaisen ja voitti siten luokkansa Nauru. PU-kehä oli heti valioluokan jälkeen ja sen voitto meni myös Kassulle, K sai cacibin ja urosten serti meni nuortenluokan Uskolle (Lucky Moon's Full Focus), onnea Emmi ja Usko ekasta sertistä vielä kerran. Sitten olikin narttujen vuoro. Avoimessa luokassa Lahjan lisäksi  oli ruotsalainen brindle Mixed Color's Dolphine, kumpikin sai erin ja tuomari Javier Sanchez laittoi Lahjan voittamaan luokan Nauru. Valioluokassa oli Ginnyn oli ainoa joka sai erin, joten äiti ja tytär pääsivät ottamaan mittaa toisistaan PN-kehään....tästä johtuen piti mun mennä Lahjan kanssa kehään, jotta Päivi sai esittää Ginnyn. Lahjasta tehtiin paras narttu, se sai ekan cacibinsa ja viimeisen sertinsä eli LAHJASTA TULI FI MVA!!!!NauruNauruNauru Ginny-emä oli PN2 ja sai vara-cacibin, kolmantena oli junioriluokan Matrica Medaus Kvapas saaden vara-sertin ja neljäntenä se avo-luokan ruotsalainen. ROP-kehässä pitkällisen pohdinnan jälkeen Kassusta tehtiin ROP ja Lahjasta VSP. Lahja sai ihan mielettömän hyvän arvostelun ja käyttäytyi niin hienosti oon kehässä, oon siitä todella ylpeä!

Lahja palkintoineen